Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du komme med ombord på det 222 meter lange krydstogtskib Magellan, der for 33 år siden blev bygget på Aalborg Skibsværft. Forleden vendte skibet så hjem - og de tidligere værftarbejdere fik mulighed for at komme med ombord for at gense deres største bedrift. Til sidst i udsendelsen skal vi igen med metaldetektiverne på mission. Denne gang går turen til Nibe og tilbage til vikingetiden.

Danmark Rundt

23/7/2015