Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Akademikere undervisere på folkeskolen i nyt projekt. Bang & Olufsen har fået ny direktør. Og så har en syrisk flygtning fundet det perfekte jobmatch.

Danmark Rundt - 14. september

Et projekt ved navn Teach First sender nyuddannede akademikere ud at undervise i den danske folkeskole. En af Danmarks mest kendte internationale virksomheder har fået ny direktør. Og så kan du møde en ung syrisk mand, som chefen på skibet Svanen har stor tiltro til.
14/9/2016