Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dag i Danmark Rundt: Vintervejr giver travlhed ved dækcentrene. Et dådyrhegn på Bornholm bliver pillet ned efter 7 år. Og så skal vi se socialrealistisk teater i Gellerup.

Danmark Rundt - 14. november

Så ramte vinteren, og det betyder travlhed og kø ved dækcentrene. Et dådyrhegn på Bornholm bliver pillet ned, efter at bestanden har gået syv år bag indhegningen som en del af et forsøg under Københavns Universitet. Og så opførte unge i Gellerup forleden et socialrealistisk teater for de kommunale og boligsociale medarbejdere.
14/11/2016