Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 14. december

En fynsk virksomhed har udviklet en komponent, der nu skal med på ekspedition til solen. Og den anerkendelse kan blive en hel del værd for en lille producent. Vi skal også møde en ung dame med en alvorlig og meget sjælden sygdom - og et stort hjerte. Og så skal vi ud og se på galeasen Anna Møller - et gammelt træskib, der er klædt af til skindet for at få nye friske spanter lige foran publikums øjne.
14/12/2016