Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

For første gang nogensinde i Nordjylland var der forleden Gay pride parade. Her havde homoseksuelle og mange andre feststemte mennesker indtaget byens gader for at hylde forskelligheden. Vi skal en tur til Bornholm for at møde en kunstner, der arbejder med skrotkunst. Sommerrevyen i Sønderborg har forlængst haft premiere, men det politiske landskab har ÆNDRET sig efter valget. Derfor skal revyen nu finjusteres.

Danmark Rundt

26/6/2015