Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: En 3. klasse fra Lind ved Herning er blevet besøgsvenner på et plejehjem. Vi er med til at fodre et par løveunger i Aalborg Zoo, som har nogle usædvanligt højrøstede mødre. Og så skal vi til yogaeksamen på surfboard.

Danmark Rundt - 13. juni

I Danmark Rundt skal vi møde en 3. klasse fra Lind ved Herning, der er blevet besøgsvenner på et plejehjem - og selvom aldersforskellen er stor, så betyder mødet mellem ung og 'noget ældre' meget for begge parter. Vi er også med til at fodre et par løveunger i Aalborg Zoo, som godt nok har nogle usædvanligt højrøstede mødre. Og så skal vi til en noget speciel type eksamen - nemlig yogaeksamen på surfboard.
13/6/2016