Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I næste udgave af Danmark Rundt, kan du bl.a. møde en tømrer fra Hørning har fået en rigtig god ide. Fra at måtte fyre flere af sine svende når ordrene svigter, har han nu fundet sig en givtig niche: Han designer møbler af byggeaffald - og det er en rigtig god forretning. Danmarks sandsynligvis første BH Park er netop åbnet. Et sted i Vendsyssel kan man besøge en have FYLDT med brystholdere. Der var en, så kom der to. Der er kommet unger i en sønderjyske storkerede.

Danmark Rundt

10/6/2015