Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du bl.a. høre om i Stege bliver drømt stort for tiden. En vandpark i luksusklassen i Stege, 500 ferielejligheder og 400 ansatte - Det hele placeret i Steges gamle sukkerfabrik. Det koster godt nok 1,5 milliarder at gøre drømmen til virkelig- Men folkene bag projektet er meget optimistiske. Vi skal også møde Triatleten Katrine Meldgaard fra Horsens. Hun blev i weekenden europamester i sin klasse. Den bedst tænkelige start på den professionelle karriere hun lige nu planlægger, til trods for at hun kun har trænet triathlon i halvandet år. Danskerne bliver gladere og gladere for at dele - alt ligefra biler og senge og hovedpuder og tøj. Særligt København er for alvor ved at blive til et delesamfund, og nu kan du komme med ud i hovedstaden med Claus Skytte, der er forfatter til bogen "Skal vi dele?"

Danmark Rundt

10/7/2015