Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 12. september

Gadens stemme er et projekt, der giver gymnasieelever en guidet rundtur i en misbrugers hverdag på Vesterbro i København. Ejeren af Dansk Supermarked har varslet store huslejestigninger for tolv af centerets specialbutikker, og nu er sagen kommet for retten. Blue Ocean i Odense har succes med udvikling af robotteknologi. Nu har L'easy-milliardæren Niels Thorborg investeret 51 millioner af sine sparepenge på virksomheden.
12/9/2016