Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: Folk fra hele landet stimler til den lille landsby Agger én weekend om året. Du kan også komme tæt på et kite-surfing-stævne og til kapsejlads i Aarhus, hvor de studerende kæmper om pokaler og håneret.

Danmark Rundt 12. maj

I Danmark Rundt i dag: Normalt er der stille i den lille landsby Agger, men én weekend om året bliver stilheden brudt, og folk fra hele landet stimler til. Du kan også komme så tæt på et kite-surfing-stævne, at det føles som om, du er med på brættet. Og så kan du komme med til kapsejlads i Aarhus, hvor de studerende kæmper indædt om pokaler og håneret.
12/5/2016