Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 12. december

Den nye app Swapkids kan gøre livet som skilsmisseforældre lettere. Varmespild er dyrt for både udbyder, forbruger og for miljøet. Og så er det godt, at man hurtigt og let kan lave målinger ved hjælp af en drone. Mens vi andre kun så småt er gået i kagedåserne, så er fabrikken i Støvring ved at være færdig med at bage årets sidste brunkager.
12/12/2016