Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Der var både kamp, plyndringere og mord på menuen, da vikingekrigere fra hele landet indtog Vikingecenter Fyrkat i Nordjylland. Nu behøver du ikke længere rejse hele vejen til Spanien, hvis du går og drømmer om at gennemføre en pilgrimsvandring. Faktisk behøver du slet ikke rejse længere end til Nordsjælland.

Danmark Rundt

12/7/2015