Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, ser vi nærmere på crowdfunding, for hvad stiller man op, hvis man er iværksætter med en god ide, men ingen penge har. En 15-årig dreng fra Galten er som den eneste dansker udvalgt til at deltage i et stort anlagt tv-show i Spanien. her skal talenter fra hele verden dyste mod hinanden i kampen om et store internationale gennembrud, og så ser vi sidst i udsendelsen på madspild.

Danmark Rundt

6/6/2015