Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 11. juni

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal vi møde en mand, som smed alt sit herretøj ud til fordel for kjoler, da han var 50. Vi skal nemlig møde Kjole-Ole fra Herning, der lige har fejret sin 70 års fødselsdag. Og så skal vi møde en herre, der i den grad har hang til biler. Han ikke bare samler på dem - han elsker også at lege. Vi tager også med, når en flok hærdebrede smede i kedeldragter og sikkerhedssko skal lære at dyrke yoga.
11/6/2016