Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 11. august

Usynlig mærkning af værdigenstande er blevet et vigtigt våben i kampen mod indbrud og i jagten på forbrydere. Efterskoler er populære som aldrig før, og tusindvis af elever er netop flyttet væk fra mors kødgryder og ind i fællesskabet. Og så skaber en ny skulpturpark ved Hollufgård nye sammenhænge mellem skulptur og natur.
11/8/2016