Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Efter brand og alvorlige problemer under genopbygninger er Hotel Falster endelig klar til at huse fester og gæster. Vejen dertil har været lang, dyr og smertefuld. Foreningen Mission People tager ud og leder, når myndighederne må give op i jagten på forsvundne. Det skete blandt andet da en mand forsvandt den 16. juni i år. Tre uger senere blev han fundet DØD i Arresø i Nordsjælland. Holstebro-egnens repræsentationshold i gymnastik kan i år fejre 50-års jubilæum. Mens man nogle steder i landet må kæmpe for at opretholde rep.-holdene, så har gymnastikken i Holstebro gode år. Gymnasterne strømmer til langvejs fra for at være med på det udtagede hold.

Danmark Rundt

16/8/2015