Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 10. juni

I Danmark Rundt handler det i dag om, at et mejeri i Ryå har startet en ny tradition, og deres første forsøg blev en stor - og iskold - succes. Det er knap tre måneder siden, at en ansat på Linegården i Roskilde blev stukket ned, og nu taler en af kollegaerne ud. Og så skal det handle om antallet af ulve i den danske natur, for en vestjysk ulve-entusiast er ikke i tvivl om, at der er langt flere ulve i den danske natur end det officielle ulvetal.
10/6/2016