Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: Region Sjælland mangler sygeplejersker. Flere har været udsat for svindlere, der udgiver sig for at være et familiemedlem. Og så er hundedagpleje blevet populært.

Danmark Rundt - 1. september

Der er stor mangel på sygeplejersker i Region Sjælland - de vil nemlig hellere pendle til Hovedstaden. En kvinde har været udsat for noget af et svindelnummer, hvor tyve udgav sig for at være hendes barnebarn - og hun er desværre ikke den eneste. Og så er hundedagplejere gået hen og blevet populære.
1/9/2016