Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Kampen om nye tilflyttere i Nordjylland kan være spildt. Udviklingshæmmede gør stor gavn i et nyt projekt i Køge Kommune. Og så er det blevet et hit at adoptere gadehunde fra udlandet på Bornholm.

Danmark Rundt - 1. december

Det skorter ikke på kampgejsten, når de nordjyske kommuner forsøger at tiltrække nye borgere. Men når alle gør det samme, er der ingen, der vinder. Selv om man er udviklingshæmmet, er det ingen hindring for at blive en værdsat og rutineret medarbejder. Historien om hvalpen Lukas' liv som gadehund i Bosnien er grum, men heldigvis har den en lykkelig slutning.
1/12/2016