Lyskunst i en mørk tid

Overalt i København kan du støde på lyskunst i verdensklasse

Fra d. 5. februar til d. 27. februar kan du, når mørket falder på, møde lys kunstværker i bybilledet i København. Det er fjerde gang Copenhagen Light Festival afholdes.

Mere en 30 forskellige kunstværker kan du finde rundt omkring i byen. De er koncentreret omkring Københavns indre by, langs kanaler og omkring Slotsholmen.

Mens kendetegnet, den grønne laserstråle, kan ses fra det meste af byen. Den går fra Tivoli, gennem Christiansborg til B&W hallen på Refshaleøen.

Der vil også være særlige værker i bydele som Sundby, Bavnehøj, Nordvest og Nørrebro.

Festivalen er en af de få begivenheder, der kan gennemføres trods Corona, fordi værkerne er placeret udenfor. Og der er masser af tid til at nå at se dem.

Hvis du klikker på linket, kan du se hvor kunstværkerne er i forhold til, hvor du befinder dig: CPH-LIGHT-FESTIVAL KORT

Men du kan også nyde værkerne her på siden. Værkerne er filmet af festivalen selv.

Dagens lys

The grass is always greener


Man siger at Græsset altid er grønnere på den anden side – Vi higer efter det vi ikke har og især sociale medier og forbrugskulturen viser de perfekte liv, vi så gerne vil have. Men er græsset virkelig grønnere på den anden side?

The Grass is always greener leger med tanken om at Lille Langebro – med sin forbindelse mellem København K og Christianshavn – skaber den forbindelse til det grønne græs.

Træd ud på broen. Se dig omkring……..
Måske er “græsset“ faktisk grønnest lige der hvor du er.

The grass is always greener af Tokyo Blue


Fotogalleri