Vinterbaderne får bedre forhold

En enig kommunalbestyrelse i Brøndby har givet grønt lys til at opføre nye faciliteter for byens vinterbadere.

Når det danske vejr viser tænder og leger med minusgraderne, foretrækker de fleste at pakke sig ind i lune tæpper og drikke varme væsker. Der er til gengæld også dem, der i stedet smider klæderne, slår hul på isen og hopper i det iskolde hav. 

Brøndby Kommune og Vinterbadelauget Bifrost har netop indgået en aftale om at indføre nye badefaciliteter for vinterbaderne i Brøndby Havn.

quote Vi er sikre på, at der kommer godt faciliteter ud af det - til gavn for borgere i hele kommunen

Grete Bille, formand for Vinterbadelauget Bifrost

Vinterbadelauget Bifrost i Brøndby har 330 medlemmer, der normalvis bader fra stranden i Brøndby Strand og klæder om i et par gamle livreddertårne.

Drømmen om et klubhus med sauna og nye faciliteter har gennem flere år hersket blandt de friske vinterbadere. Nu går den altså i opfyldelse. 

Med udsigt over Køge Bugt

Aftalen mellem Brøndby Kommune og Vinterbadelauget Bifrost betyder, at vinterbaderne nu kommer til at få opgraderede omklædningsfaciliteter og et badehus med sauna, der har udsigt over havnemolerne til Køge Bugt og stranden.

Grete Bille, der er formand for Vinterbadelauget Bifrost, er begejstret for både aftalen og samarbejdet med Brøndby Kommune.

- Vi er sikre på, at der kommer gode faciliteter ud af det - til gavn for borgere i hele kommunen, udtaler Grete Bille i en pressemeddelelse. 

Hun tilføjer, at arkitekterne hele vejen igennem processen har lyttet til Vinterbadelaugets behov og ønsker omkring de nye faciliteter.

Klubhuset forventes færdigt i løbet af 2018. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Tøjet længe leve 22

playMalene ejer kun 40 stykker tøj: Her er hendes guide

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere