Ung mand dræbt af skud: Nu efterlyser politiet vidner

En 21-årig mand afgik ved døden, da han torsdag aften blev skudt i Brøndby. Nu efterlyser politiet vidner.

Københavns Vestegns Politi modtog torsdag aften omkring kl. 21 en anmeldelse om, at en 21-årig mand var blevet indbragt til Glostrup Hospital med et skudsår i overkroppen.

Den 21-årige mand afgik kort efter ved døden.

Det er nu med stor sandsynlighed lykkedes at finde gerningsstedet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Derfor søger politiet vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt omkring industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby i det tidsrum.

Hvem har set bilen køre?

Politiet efterlyser også stadig vidner, der har set en sort Seat Leon, som den 21-årige blev indbragt til Glostrup Hospital i.

- Vi tror, at bilen er kørt fra Brøndbyøster Torv, den har været ved industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej og vi ved, at den efterfølgende er på Glostrup Hospital, så vi vil rigtig gerne have oplysninger fra personer, der har set bilen de forskellige steder, udtaler politiet i pressemeddelelsen.

- Vi ved, at der var tre personer sammen med den 21-årige ved ankomsten til Glostrup Hospital. Vi søger derfor også vidner, der kan oplyse, om de i det tidsrum har set tre personer ved hospitalet, og hvilke biler de evt. har været kørende i.

Skænderi mellem tre personer

Derudover oplyser politiet, at der været et skænderi mellem tre personer i går aftes ved Brøndbyvestervej/Park Alle. Også her ønsker politiet at høre nærmere fra vidner, der mener at have set eller hørt noget.

- Der pågår i øjeblikket en meget omfattende efterforskning, og vi udelukker intet. Hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt, så kontakt os meget gerne, siger politiinspektør Svend Foldager.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.