Troels Bech: Vi vil gentage ordet tålmodighed igen og igen

Brøndby skal bruge tid til at få kørt ny spillestil ind på holdet. Det kræver tålmodighed, siger Troels Bech.

Det er blevet til tre sejre i Europa League-kvalifikationen, og søndag aften venter premieren i Superligaen for Brøndby.

Men inden hjemmekampen mod Esbjerg maner Brøndby-sportsdirektør Troels Bech til besindighed, da der kan komme bump på vejen under den nyansatte tyske cheftræner, Alexander Zorniger.

- Nu har vi trænet den nye spillestil i en måneds tid, og jeg kan med stor tilfredshed konstatere, at vi er på rette vej.

- Jeg tror dog samtidig, at alle er bevidste om, at en ny spillestil kræver tid og tålmodighed at få kørt ind, skriver Troels Bech på klubbens hjemmeside.

Han ved godt, at Brøndbys fans kræver gode resultater med det samme, men det er ikke sikkert, at det går så nemt, advarer han.

- Derfor vil I også høre alle her i klubben gentage ordet tålmodighed igen og igen. Men det må ikke misforstås. For tålmodighed betyder ikke, at vi ikke går ind til hver kamp for at vinde den.

- Vi ønsker at vinde så mange kampe som muligt, og vi skulle gerne få en god start på den nye sæson med tre point mod Esbjerg allerede i dag, lyder det fra sportsdirektøren.

Troels Bech har glædet sig mere end længe til denne sæsonstart i Superligaen.

- Det er altoverskyggende, at vi her i efteråret med den nødvendige tålmodighed kan se, hvordan tegningerne på den nye spillestil langsomt, men sikkert folder sig ud på banen, og at vi vokser med opgaven.

- Det ekstraordinære for os i forhold til mange konkurrenter er, at vi samtidig øver os i en ny spillestil. Et nyt system.

- Og det system kræver, at vi har spillere, som er i rigtig god form, så derfor har spillerne givet den ekstra gas her i optakten, påpeger han.

Kampen mellem Brøndby og Esbjerg går i gang klokken 18.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere