Stort våbenfund i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi beslaglægger større mængde dødelige våben hos 43-årig mand

Foto: TV 2 Lorry

I forbindelse med en politiaktion i en lejlighed i Brøndby Strand torsdag har Københavns Vestegns Politi fundet og beslaglagt flere skydevåben.

Det oplyser Vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, Carsten Jansson, til TV 2 Lorry.

Konkret drejer det sig om seks-syv håndskydevåben og en maskinpistol.

Politiet har desuden fundet en større mængde patroner isat magasiner, der passer til de fundne våben.

En 43-årig dansk mand blev ved aktionen anholdt, og han vil i morgen blive fremstillet ved et grundlovsforhør i retten i Glostrup. I følge Ritzau er manden ikke kendt af politiet i forvejen.

- Vi ved endnu ikke om der er flere involverede, siger Vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, Carsten Jansson til TV 2 Lorry torsdag.

Han pointerer også, at politiet ikke umiddelbart kan knytte andre former for kriminalitet til sagen.

- Skydevåbene blev fundet i en lejlighed i Brøndby Strand. Sagen har vi efterforsket os frem til gennem en periode, og så fik vi et tip om, at der måske foregik noget, som der ikke skulle foregå. Og det var der, vi kiggede forbi og fandt det hele, siger Carsten Jansson.

Da anklagemyndigheden i morgen vil kræve, at sagen foregår for lukkede døre, kan Carsten Jansson ikke sige meget, men fortæller dog en smule mere om den anholdte.

- Vi har på nuværende tidspunkt ingen indikator for at sige, at det er bande- eller rockerrelateret det her, siger Carsten Jansson til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik