Presset Thomas Frank: Pointene venter lige om hjørnet

Brøndbys træner tror på, at sejren nok skal komme efter en god præstation af hans hold mod FCK i Telia Parken.

  

Brøndby tabte søndag 1-3 til FC København i Telia Parken, og dermed er det kun blevet til ét enkelt point i forårets tre første kampe i Alka Superligaen.

En utilfredsstillende åbning på foråret for de blå-gule, som indtager en femteplads.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, ser presset på ham som en del af det at være i en storklub, men han ved godt, at det er resultater og ikke præstationer, der i den sidste ende tæller.

- Det kunne være bedre for os, hvis det var præstationer, man blev bedømt på, men det er det desværre ikke. Vi havde troet på, at vi kunne få mere end ét point i de seneste tre kampe, men det har vi desværre ikke fået, siger han.

Thomas Frank holder dog fast i at fokusere på holdets gode spil, og han tror på, at pointene ligger og venter lige rundt om hjørnet.

- Nu står vi kun med ét point for de tre seneste kampe, men med tre rigtig gode præstationer. Jeg tror på, at hvis vi fortsætter med disse præstationer, så skal pointene også nok komme, siger Thomas Frank.

- Da jeg blev cheftræner i klubben, vandt vi ikke en kamp i syv forsøg. Vi skal forhåbentlig ikke ud i ikke at vinde i syv kampe igen, men derefter fik vi så en lang stime af sejre, og det tror vi på kan ske igen.

Træneren peger også på et svært kampprogram i forårets tre første kampe som en del af skylden for den beskedne pointhøst.

- Vi har spillet mod AaB, FC Midtjylland og FCK, så man kan nærmest ikke få tre sværere kampe i Superligaen. Nu møder vi OB på søndag, og der tror jeg også på, at den sejr kommer, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere