Politi: Det skal du vide om onsdagens pokalbrag

Her kan du se, hvordan du skal forholde dig - og hvad du kan forvente - hvis du skal til fodboldkamp i Brøndby onsdag aften (klik for at forstørre).

Onsdag aften spiller Brøndby og FCK den anden pokalsemifinale på Brøndby Stadion. Skal du til kampen - eller hvis du bor i området omkring Stadion - følger her praktisk information fra Københavns Vestegns Politi. 

Særtog fra og til København
DSB indsætter særtog til FCKs fans fra Østerport Station klokken 17.29. Toget stopper på Dybbølsbro Station, Valby Station og er ellers gennemkørerne indtil det ankommer til Brøndbyøster Station klokken 17.49.
Der er også planlagt særtog tilbage til København. Der er ikke sat fast tid på dem, men i samarbejde med politiet sørger DSB for at tog er klar på Brøndbyøster Station, når FCKs fans er tilbage på her efter kampen. Du kan følge DSB på deres Twitter.   

Fan-rute for FCK
Politiet anbefaler FCK-fans at bruge følgende rute fra Brøndbyøster Station til Brøndby Stadion og retur: Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé og Brøndbyvester Boulevard til nordsiden af Brøndby Stadion. Ruten er cirka 2,7 kilometer. 

Mens FCK-fangruppen passerer, vil det ikke være muligt at krydse deres rute. Derfor vil det heller ikke være muligt at krydse Park Alle ved Gammel Kirkevej (nord for Hytten), mens FCKs optoget passerer efter kampen. Derfor anbefaler politiet BIF-fans at søge syd og vest om Stadion efter kampen.

I forbindelse med at FCK-fans går ad ruten fra 17.50 til 18.30 og igen efter kampen, når de går tilbage mod Brøndbyøster Station, vil de pågældende veje være kortvarigt lukket for øvrig trafik.

På hele ruten vil der være dialog-politi i gule veste. 

Kort: Den rute, som politiet gerne ser FCK-fans følger i Brøndby.
Kort: Den rute, som politiet gerne ser FCK-fans følger i Brøndby.

Området omkring stadion
Mellem klokken 17 og 20 – og igen i en periode efter kampen - vil der være svært fremkommeligt og kortvarigt spærret omkring Brøndby Stadion.

Klokken 18 åbnes portene for publikum på Brøndby Stadion, klokken 20 fløjtes kampen i gang, og cirka klokken 21.45 slutter kampen, hvis der er fundet en vinder af opgøret. Ellers kan der blive tale om forlænget spilletid. 

Det vil ikke være muligt at parkere på Brøndbyvester Boulevard. Brøndbyvester Boulevard fra Stadion og ned til Holbæk Motorvejen vil være spærret for parkering fra tidligt onsdag.

Parkering
Politiet anbefaler fodboldfans til at parkere syd og vest for stadion. Det vil ikke være muligt at parkere nord for stadion, som ved tidligere kampe.

Store trafikale ændringer
Både før og efter kampen vil der være trafikale ændringer omkring Brøndby Stadion, advarer politiet. Når ca. 20.000 fodboldfans skal til og fra det traditionsrige lokal-derby, må det forventes, at der vil opstå trafikale udfordringer, lyder det.

Man kan finde mere info om omlægning og ekstrabusser på www.dinoffentligetransport.dk på dagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere