Kovending: Brøndby lægger nyt græstæppe allerede nu

Brøndby IF har flere gange sagt, at der ikke ville komme nyt græstæppe på banen, førend næste sæson, men nu har klubben lavet en kovending.

Allerede inden kampen søndag mod Hobro vil et nyt rullegræstæppe blive lagt ud på banen, meddeler klubben mandag.

- Vi har - om nogen - også selv været frustrerede over banens tilstand her i foråret, siger direktør Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Stadionafdelingen i Brøndby IF har ansat Chris Hague, der har erfaring i banepleje og banerenovering. En ansættelse, direktøren er glad for.

- Derfor er vi meget tilfredse med, at vi med de seneste baneanalyser og det styrkede setup med Chris Hague allerede til den kommende hjemmekamp kan præsentere en græsbane på Brøndby Stadion af en kvalitet, som vores fans, partnere og spillere fortjener, siger Jesper Jørgensen.

Udlægningen af rullegræs bliver første del af den banerenovering, som har været planlagt i lang tid og skulle igangsættes til sommer.

Planerne om en totalrenovering af banen fastholdes, men grundet den ringe stand af den nuværende bane har klubben valgt at lægge et tidligere stadie af renoveringen ind.

- Vi har den seneste tid arbejdet fokuseret på at få en baneplan klar, som hurtigst muligt vil give spillerne og de mange tilskuere den bedst mulige bane på Brøndby Stadion, fortæller Jesper Jørgensen.

En mere omfattende renovering vil komme til at foregå til efteråret.

- Vi arbejder nu med planlægning af den store renovering af banen i oktober måned, hvor vi vil søge DBU om at få to udekampe i forbindelse med landskampspausen, udtaler Jesper Jørgensen.

Det giver os en bedre mulighed for at totalrenovere banen i oktober, end det er tilfældet i juni og juli måned, hvor der forhåbentlig også spilles europæiske kampe på Brøndby Stadion.

Brøndby spillede senest hjemme mod rivalerne fra FC København i en uskøn kamp, hvor banen gjorde sit til, at ingen af holdene formåede at spille sig til store chancer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere