Kent Max Magelund bliver ny borgmester i Brøndby

Det bliver partifællen Kent Max Magelund, der tager over som borgmester i Brøndby, når socialdemokraten Ib Terp stopper den 1. marts.

Brøndbys Kommunalbestyrelse skulle på et møde i dag beslutte, hvem der skal være kommunens borgmester fra den 1. marts. Her træder Ib Terp tilbage for at gå på pension efter at have været sygemeldt siden november.

Valget faldt på socialdemokraten Kent Max Magelund, der har fungeret som borgmester siden november.

- Jeg synes selvfølgelig, det er nogle triste omstændigheder, der gør, at jeg nu skal overtage posten, og mine tanker går naturligvis til Ib og hans familie. Men jeg glæder mig over, at jeg overtager en veldrevet kommune med en solid økonomi og et højt serviceniveau. Det vil jeg værne om samtidig med, at jeg selvfølgelig med tiden vil sætte mit eget præg på udviklingen og løsningen af de udfordringer, som Brøndby står overfor, siger Kent Max Magelund i en pressemeddelelse.

Den nye borgmester nævner ungdomsarbejdsløshed som et område, han vil fokuserer på.

- Nu handler det om at få Brøndby ind i fremtiden. Flere af vores unge skal i arbejde eller have en ungdomsuddannelse, vores skoler, der er kommet godt fra start med den nye skolereform og vores erhvervsliv skal fortsat styrkes, ligesom vores store byudviklingsprojekter også vil kræve rigtig meget af os alle sammen – ikke mindst et bredt politisk samarbejde og en aktiv involvering af borgerne, siger Kent Max Magelund.

Kent Max Magelund er 64 år. Han har siddet i kommunalbestyrelsen i Brøndby siden 2010.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik