I dag tiltræder han officielt: Brøndby får ny borgmester

Kent Max Magelund går fra at være fungerende borgmester til officielt at være borgmester i Brøndby i dag

Når socialdemokraten Kent Max Magelund i dag træder ind gennem døren på Brøndbys Rådhus, kan han for første gang helt officielt kalde sig borgmester. I dag afløser han nemlig Ib Terp, der har siddet i borgmesterstolen siden 2005, men som trækker sig på grund af en kræftsygdom.

 

Kent Max Magelund blev valgt ind i Brøndbys kommunalbestyrelse i 2009 og har en baggrund som lærer. Han er 64 år gammel.

 

00:49

I sidste uge holdt Ib Terp afskedsreception. Se billederne her.

Luk video

”Jeg glæder mig til at arbejde for Brøndby Kommune som borgmester”, siger Kent Max Magelund. ”Jeg synes selvfølgelig, det er nogle triste omstændigheder, der gør, at jeg nu skal overtage posten, og mine tanker går naturligvis til Ib og hans familie. Men jeg glæder mig over, at jeg overtager en veldrevet kommune med en solid økonomi og et højt serviceniveau. Det vil jeg værne om samtidig med, at jeg selvfølgelig med tiden vil sætte mit eget præg på udviklingen og løsningen af de udfordringer, som Brøndby står overfor”,  sagde han, da det for nylig blev offentliggjort, at han skulle løfte borgmesterposten efter Ib Terp.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik