Fodboldbrag i Brøndby: Én person anholdt

De kroatiske fans har ry for at kunne opføre sig voldsomt, men torsdag aften var det altså en Brøndby-fan, der blev anholdt.

Politiet har mandsopdækket både Brøndby- og Hajduk Split-fans. Foto: alarm112danmark.dk

Politiet har hele torsdag var massivt tilstede i Brøndby. Her tørnede Brøndby IF og den kroatiske klub Hajduk Split nemlig sammen. De kroatiske fans har ry for at kunne opføre sig voldsomt, men aftenen forløb ganske roligt, lyder meldingen fra Vestegnens Politi. 

Der har været flere slåskampe - og ifølge Københavns Vestegns Politi er en enkelt er Brøndbyfan anholdt for at "lægge politiet hindringer i vejen".

Derudover er blev en politimand ramt af kasteskyts, men kunne fortsætte arbejdet umiddelbart efter.

- Vi er glade for den ånd, som kampen blev afviklet i, og der skal lyde stor ros til samarbejdet med Brøndby IF og de politifolk fra flere forskellige sjællandske kredse og kroatisk politi, som var en del af dagens aktion, siger politiaktionens leder vicepolitiinspektør Brian Toftemann.

Læs også Flere veje spærres af inden Brøndby-kamp

Allerede torsdag eftermiddag var en stor flok kroatiske fans samlet omkring Rådhudspladsen i København. Her blev der affyret fyrvækeri, men ellers forløb det roligt, oplyste Københavns Politi tidligere. 

Politiet har mandsopdækket både Brøndby- og Hajduk Split-fans. Ifølge TV 2 Lorrys reporter Stine Sylvestersen har politiet så vidt muligt holdt de to fangrupperinger så langt fra hinanden som overhovedet muligt. Men det er altså alligevel lykkes en flok fans at ryge i totterne på hinanden. 

Læs også Stor engelsk avis: Brøndbys trøje blandt verdens flotteste

Sådan så det ud inden kampstart på Brøndby Station. 

03:05

Hajduk Split fans giver forhøjet sikkerhedsniveau i forbindelse med Europaleauge kamp mod Brøndby

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik