Flere veje spærres af inden Brøndby-kamp

Flere veje spærres af før og efter aftenens kamp i Brøndby.

Brøndby IF møder kroatiske Hajduk Split i tredje kvalifikationsrunde på vejen mod Europa Leagues gruppespil. Foto: Brøndby IF

Torsdag aften møder Brøndby IF det kroatiske hold Hajduk Split i tredje kvalifikationsrunde på vejen mod Europa Leagues gruppespil.

Vi håber på forståelse og vil gøre vores til, at alle får en god og fornøjelig dag.

Brøndby IF

Kampen starter klokken 20.00, men allerede inden vil beboerne i området og fans på vej til kamp kunne mærke det.

Området nord om stadion bliver spærret af, så man heller ikke kan benytte cykelstierne. Det skyldes en sikkerhedsvurdering, skriver Brøndby IF i en pressemeddelelse.

Læs også Stor engelsk avis: Brøndbys trøje blandt verdens flotteste

Derudover spærres der for trafikken på den nordlige indfaldsvej til stadionområdet før og efter kampen. Det anbefales derfor at man bruger den sydlige indfaldsvej fra Brøndby Hallen til at komme ind og ud af området. 

"Vi arbejder tæt sammen med politiet for at gøre afspærringerne og generne så lempelige så muligt. Vi håber på forståelse og vil gøre vores til, at alle får en god og fornøjelig dag", skriver  Brøndby IF på klubbens hjemmeside.

Læs også Brøndby videre trods nederlag i Finland

Derudover er det muligt, at trafikken stoppes på Højstens Boulevard, Park Allé og den nordlige del af Brøndbyvester Boulevard mellem Park Allé og Gildhøj, hvis Hajduk Split fans vælger at lave en march. Der vil også være spærret efter kampen. 

Man anbefaler i stedet at tage Brøndbyvestervej via Bygaden og op mod den sydlige side af stadion både før og efter kampen.

Hajduk-fans vil gå via den blå rute fra Brøndbyøster Station. De gule ruter er alternative ruter for Brøndby-fans. Foto: Brøndby IF

Du kan holde dig orienteret ved ar følge Vestegnens Politi på Twitter på til kampen.

Her kan du se mere om parkeringsforholdene under kampen.

Efter tredje runde venter to playoffkampe, før man ved, hvilke hold der er klar til gruppespillet i turneringen. Der er returopgør den 3. august.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik