Brøndbys økonomi igen under pres

En klub har endnu ikke betalt i forbindelse med en transfer, og det kan give Brøndby likviditetsudfordringer

Selskabet bag Brøndby IF har fredag udsendt halvårsregnskab, der i det store og hele ser ud som forventet, men en manglende transferbetaling kan give klubben likviditetsudfordringer.

En modpart (klub, red.) har ikke overholdt betalingsforpligtelsen i forbindelse med en transfer, og det kan give problemer i forhold til pengekassen i klubben.

I halvårsregnskabet skriver Brøndby:

- Brøndby IF har i tredje kvartal 2015 ikke modtaget en væsentlig aftalt transferindbetaling, og derfor har Brøndby IF indbragt modparten for Fifa Player Status Committee, og Fifa Player Status Committee har påbegyndt behandlingen af sagen.

- Såfremt Brøndby IF ikke modtager betaling fra modparten samt ikke opnår sine mål for sponsorsalg i 2. halvår 2015, kan der være behov for, at der laves tiltag for at understøtte selskabets likviditetsberedskab.

Med andre ord er den manglende transferbetaling i en størrelsesorden, der betyder, at den nuværende likvide beholdning på omkring 11,5 millioner kroner ikke nødvendigvis er tilstrækkelig.

Dog er der allerede lavet tiltag, som skal kunne afværge problemerne:

- Bestyrelse og direktion vil vurdere selskabets likviditetssituation, når transfervinduet er afsluttet. Selskabet har tilsagn, der giver tilstrækkelig, midlertidig finansiering skulle behovet opstå.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere