Brøndbys målduo sikrer hjemmesejr FC Nordsjælland

FC Nordsjælland kom foran 1-0, men duoen med Kamil Wilczek og Teemu Pukki sørgede for en Brøndby-sejr på 3-1.

Guldduften på Brøndby Stadion breder sig med hastige skridt.

Søndag vandt holdet for syvende kamp i træk i Alka Superligaen, da FC Nordsjælland på hjemmebane blev besejret med 3-1.

Gæsterne kom ellers foran i indledningen, men angrebsduoen Kamil Wilczek og Teemu Pukki sørgede for endnu et Brøndby-comeback og en fortjent sejr.

I alt har de to Brøndby-angribere nu scoret 30 ligamål i sæsonen.

Med sejren holder Brøndby guldkursen og forspringet på fem point ned til FC Midtjylland med fire runder tilbage i mesterskabsspillet i Superligaen.

De to holds seneste møde lå kun en uge tilbage, og som i klubbernes seneste møde i Farum blev søndagens opgør også indledt i et hæsblæsende tempo.

Brøndby lagde bedst ud, men gæsterne tog føringen efter et boldtab af Benjamin Röcker i det 16. minut. Det sendte FCN's Jonathan Amon alene mod mål, og her var offensivspilleren træfsikker.

Værterne svarede dog prompte tilbage, og bare fire minutter efter føringsmålet udlignede Kamil Wilczek til 1-1. Han var tilbage fra karantæne og scorede for femte ligakamp i træk.

Trods Brøndbys dominans havde FCN flere gode perioder, og særligt på omstillinger voldte de hurtige offensivspillere problemer for Brøndby.

Topholdet fik dog bedre styr på FCN efter pausen, og efter 61 minutter var brandvarme Kamil Wilczek igen på pletten, da han headede et hjørnespark i nettet til 2-1.

Dermed rundede han sin ligascoring nummer ti i 2018.

Teemu Pukki ville også være med, og syv minutter senere udnyttede han et straffespark og gjorde det til 3-1, som blev kampens slutresultat.

Dermed fik Brøndby en optimal optakt til næste rundes kamp mod rivalerne fra FC København, der med en sejr fredag fravristede FCN tredjepladsen i tabellen.