Brøndby-træner går ikke i panik trods skrækstart

Brøndby har tabt sæsonens første to Superliga-kampe, men træner Thomas Frank tror, det vender snart.

Brøndby har indledt den nye sæson i Alka Superligaen med at tabe til både AGF og OB, men det får ikke træner Thomas Frank til at gå i panik.

- Vi stillede med et ungt hold, som vi rigtig gerne vil i denne topklub. Vi skal tilbage til toppen af dansk fodbold og være der de næste 10 år, og det kommer vi kun, hvis vi gør det anderledes end andre.

- Det er tredje sæson i træk, vi starter dårligt, men de andre sæsoner har vi alligevel indfriet vores målsætning, og det er jeg også sikker på, vi gør i denne, siger Frank.

Målmand Lukas Hradecky mener, det ville være godt for truppen at få tilført forstærkninger udefra.

- Vi har holdet til at komme igen, og vi har oplevet det her før, da vi også er startet dårligt de sidste sæsoner. Vi skal ud af det her lille formdyk, og vi har masser af kampe at bevise, vi er bedre.

- Vi stillede med et meget ungt hold i dag, og hvis vi har lyst til at spille i Europa, skal vi have en bredere trup, så der må gerne komme et par spillere til, påpeger målmanden, som selv rygtes væk fra Brøndby.

Thomas Frank påpeger, at Brøndby ikke ændrer på transferstrategien, fordi holdet har fået en dårlig start på sæsonen.

- Vi må ikke basere vores transferplaner på to nederlag.

- Vi er nødt til at tænke langsigtet, og jeg synes faktisk, vi de sidste to år har været gode til at bevare roen, for det er det lange, seje træk, der tæller, og vi kommer aldrig til at gøre det ordentlig, hvis vi går i panik.

- Der er vel ingen, som ikke kunne tænke sig at have en erfaren leder i alle kæder, men lige nu sidder Kahlenberg helt oppe på tribunen. Oven på vores præstation i dag, er jeg meget fortrøstningsfuld omkring vores trup, siger Frank.

Brøndby har denne sommer hentet spillere som målmand Frederik Rønnow, Magnus Eriksson og Teemu Pukki, som var lejet i sidste sæson.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere