Brøndby-kaptajn siger farvel til Vestegnen

Brøndby IF's anfører Johan Larsson har besluttet sig for at forlade Vestegnsklubben efter fire år i den gule trøje. Sidste kamp for svenskeren er på søndag.

Det, Brøndby-fans længe har frygtet, er fredag blevet gjort til virkelighed.

Anfører og fanfavorit Johan Larsson stopper i Vestegnsklubben efter fire år i den gule trøje.

- Jeg er utrolig taknemmelig for mine fire år i Brøndby IF. Der har været rigtig mange højdepunkter, men at løbe ind på Brøndby Stadion med anførerbindet om armen er noget helt specielt, siger han til klubbens hjemmeside.

Johan Larsson spiller sin sidste kamp for Brøndby allerede nu på søndag, når 2018 rundes af med kampen mod Vendsyssel FF hjemme på Brøndby Stadion.

- Det har været den måske sværeste beslutning i mit liv indtil videre at takke nej til en forlængelse, men jeg har en alder, hvor det er nu, jeg skal ud og prøve af, hvor langt mine evner rækker, siger den svenske anfører.

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Udover Johan Larsson har også sportsdirektør Troels Bech sidste kamp for Brøndby på søndag, da han ved årsskiftet stopper i sin rolle - alligevel havde han gerne set, at Johan Larsson var fortsat på Vestegnen.

- Johan har været en fornem repræsentant for Brøndby IF og både som spiller og person, er han en person, som de unge spillere har kunne se op til og følge som eksempel, siger han og tilføjer:

- Derfor kan vi også kun ønske Johan alt det bedste i fremtiden på vegne af hele fællesskabet, og jeg håber, at så mange som muligt kommer på søndag og giver Johan det pæne farvel, han fortjener, siger Troels Bech.

Udover Johan Larsson stopper også Björn Kopplin og Uffe Bech i klubben efter blot et halvt år. Førstnævnte kom til på en fri transfer fra Hobro IK og fortsætter efter nytåret hos superligakonkurrenterne fra Randers FC, mens Uffe Bech har været på en kort lejeaftale fra tyske Hannover 96, som han vender tilbage til.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage anførerbindet hos Brøndby efter Johan Larsson.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere