Brøndby IF ramt af voldsomt kaos

Direktøren er fyret - cheftræneren er gået

Direktøren er fyret. Og cheftræneren er gået.

Den er helt gal i toppen af Vestegnens stolthed - Brøndby IF.

Efter kun et halvt år på posten blev administrerende direktør Søren Vadmand her til morgen fyret med øjeblikkelig virkning.  Det er 9. gang, Brøndby skal have ny direktør, siden Per Bjerregaard forlod posten i 2007. Direktørfyringen kommer efter en såkaldt strategievaluering i bestyrelsen for klubben.

I samme forbindelse har cheftræner Thomas Frank i dag valgt at gå.

Søren Vadmand afløses af klubbens finansdirektør Jesper Jørgensen, der har siddet som finansdirektør i Brøndby IF, og sportsdirektør Troels Bech træder nu også ind i direktionen, hvor han kommer til at udgøre den øverste ledelse sammen med den administrerende direktør.

Sagen eksploderende, da de i går kom frem, at klubbens hovedaktionær  og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen på et chatforum på nettet har oprettet en profil med falsk navn, hvorfra han har kritiseret cheftræner Thomas Frank og klubbens tidligere sportsdirektør Per Rud. 

Per Rud har blandt andet fået påhæftet de lidet flatterende betegnelser som ”uduelig” og ”komplet og helt adeles inkompetent” af Jan Bech Andersen, der har brugt navnet "Oscar" på nettet.

Jan Bech Andersen selv har ingen planer om at gå nogensteder og understreger, at hans holdninger ikke har været hemmelige.

-Men det undskylder selvfølgelig på ingen måde, at jeg har taget disse diskussioner ind i et offentligt forum, da det desværre har været årsag til en masse spekulation og rygter i medierne, meddeler han på klubens hjememside.

 

 

 

På et pressemøde her til formiddag har Jan Bech Andersen netop forklaret, at tastaturet løb af med ham.

-Det er ikke sådan, jeg er som meneske, lyder det fra bestyrelsesformanden.

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere