Brøndby IF får ny topdirektør

Syv direktører over en seksårig periode. Det bliver fredag antallet af administrerende direktører i Brøndby IF siden 2009.

00:56

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Jyllands-Posten erfarer således, at Brøndby IF i forbindelse med klubbens halvårsregnskab, der udsendes fredag skifter den nuværende adm. direktør Jesper Jørgensen ud og i stedet ansætter en person, der kommer fra et job som adm. direktør i detailbranchen.

Dermed har Hermann Haraldsson, Frank Buch Andersen, Ole Palmå, Jan Lockhart, Tommy Håkansson, Jesper Jørgensen og den nye endnu ukendte person udgjort de syv adm. direktør i Brøndby IF, siden Hermann Haraldsson blev fyret i 2009.

Beslutningen træffes ifølge Jyllands-Postens oplysninger, fordi Brøndby IF i disse tider oplever, at klubben tjener flere og flere penge på sponsorer. Jesper Jørgensen er mere end administrator med styrker i økonomistyring end en kommerciel stærk direktør.

Derfor vil Brøndby IF styrke den kommercielle del af forretningen med en ny adm. direktør. Jesper Jørgensen forsvinder dog ikke fra Brøndby IF, men skal i stedet være finansiel direktør i en udvidet ledelse med ham og den nye adm. direktør som et makkerpar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik