Brøndby holder på spillere og lader underskuddet stige

Brøndby nedjusterer, så fodboldklubben nu forventer et underskud i 2017 på mellem 24 og 32 millioner kroner.

Brøndby har afvist at sælge spillere i sommerens transfervindue, og det er årsagen til et større underskud i 2017 end forventet.

Det oplyser Brøndby i en delårsrapport for første halvår af 2017. Klubben meddeler, at årets transferresultat bliver 18 millioner kroner dårligere end forventet.

Derfor nedjusterer Brøndby forventningerne, så klubben nu regner med et underskud på mellem 24 og 32 millioner kroner i stedet for 10-20 millioner kroner.

Regner med overskud i 2019

På plussiden oplyser Brøndby, at den øvrige del af forretningen forventes at forløbe bedre end forventet med cirka fem millioner kroner.

- Brøndbys bestyrelse har valgt at undlade at realisere mulige transferindtægter i sommerens transfervindue ud fra en betragtning om, at det stærke kommercielle og sportslige momentum, som Brøndby til bestyrelsens glæde oplever nu og har oplevet siden lanceringen af strategi 6.4 i marts 2016, bedst fastholdes og øges herved. 

- Det er bestyrelsens beslutning, at de ikke realiserede transferindtægter overføres til de kommende regnskabsår, siger Jesper Møller, bestyrelsesformand i Brøndby.

Han fortæller samtidig, at Brøndby fastholder sin forventning til at opnå et positivt resultat senest i 2019.

Millionindsprøjtning

Brøndby har fået endnu en kapitalindsprøjtning, som primært er gået til forbedringer i rammevilkårene for klubben, den sportslige sektor, sponsorer og fans.

Ejer og hovedaktionær Jan Bech Andersen har stået for den største del af kapitalforhøjelsen, som sikrer Brøndby et provenu på 23,8 millioner kroner.

Brøndbys egenkapital er faldet fra 130 millioner kroner til 122 millioner kroner på grund af et underskud i første halvår på 8 millioner kroner.

Indregnet i forventningerne til årsregnskabet er, at Brøndby slutter efteråret på minimum en femteplads i Superligaen. Brøndby er nummer tre i ligaen lige nu efter syv spillerunder. /ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere