Brøndby henter ny back i Sverige

Brøndby har skrevet en fireårig kontrakt med Elfsborgs højre back Johan Larsson.

På transfervinduets sidste åbningsdag har superligaklubben Brøndby valgt at forstærke sit forsvar. Klubben har mandag skrevet en fireårig kontrakt med den svenske back Johan Larsson, der kommer fra Elfsborg og starter i Brøndby med det samme.

- Vi kender Johan indgående, og hans navn har stået øverst på min blok gennem længere tid. Det er uden tvivl en klassespiller, vi nu får tilført truppen, siger Brøndbys sportschef, Per Rud, til klubbens hjemmeside.

Larsson har været en af Elfsborgs mest markante spillere i de seneste sæsoner, hvor han har siddet solidt på pladsen i højre forsvarsside.

Han viste sig blandt andet frem for et dansk publikum med en stærk præstation, da Elfsborg for halvandet år siden besejrede FC Nordsjælland i Europa League-kvalifikationen.

Brøndby-ledelsen er overbevist om, at svenskeren bliver en solid forstærkning.

- Tilgangen skærper konkurrencen på holdet betragteligt, præcis som vi ønsker det. Samlet set var "pakken" både økonomisk og sportslig attraktiv for Brøndby IF, og det er en markant tilgang, vi præsenterer i dag, lyder det fra Per Rud.

Johan Larsson fortæller selv, at han har hørt godt om Brøndby fra flere sider - blandt andet fra Johan Elmander, som han har mødt i landsholdsregi.

Han beskriver sig selv som en meget offensiv back.

- Mine største styrker er frem ad banen, hvor jeg er lykkedes med at lave en del mål og assist, selv om jeg egentlig er en del af forsvarskæden.

- Den stil vil jeg fortsætte i Brøndby, og det er mit mål at hjælpe holdet med afgørende offensive aktioner og samtidig bidrage til at gøre holdet endnu mere solidt, siger Johan Larsson.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere