Brøndby forlænger med tysk cheftræner

Brøndby IF har inden kampen mod AGF søndag aften meddelt, at klubben forlænger aftalen med cheftræner Alexander Zorniger.

Brøndby fansene får en tidlig julegave. De blå-gule har nemlig umiddelbart inden kampen mod AGF afsløret i en pressemeddelse, at de forlænger kontrakten med den tyske cheftræner Alexander Zorniger.

Den nye aftale løber til og med 30. juni 2020, og det er en glad tysker, som kunne sætte sin underskrift på den nye aftale.

- Min familie og jeg føler os meget hjemme i klubben og i Danmark, så vi er glade for at samarbejdet fortsætter. Den store opbakning og begejstring holdet, trænerstaben og jeg har oplevet i det sidste halvandet år har været afgørende for, at vi er lykkedes med den nye spillestil, siger Alexander Zorniger i pressemeddelsen.

- Vi har et godt team, hvor samarbejdet er tæt og fællesskabet stort, og derfor er jeg glad for, at klubben og jeg er blevet enige om en ny aftale.

Ønskede en længere forpligtelse

Alexander Zorniger kom til Brøndby i juni 2016 og har siden forvandlet holdet, så de nu fører Alka Superligaen efter 18 spillerunder.

- Det er halvandet år siden, og vi er meget tilfredse med den sportslige udvikling, vi har haft i klubben, ikke blot på grund af vores nuværende placering i tabellen, men fordi vi har et stærkt genkendeligt udtryk på banen, som skaber begejstring på tribunen, siger sportsdirektør Troels Bech om kontrakforlængelsen med Alexander Zorniger.

- Både Alex og vi har ønsket en længere forpligtigelse overfor hinanden og dermed sikkerhed i aftalen, og det har vi nu med denne aftale. Vi er stadig i den første fase af strategiperioden, så der er stadig mange ting, der skal udvikle sig og bundfældes, hvilket kræver kontinuitet, og her er rollen som cheftræner naturligvis en afgørende brik, siger Troels Bech.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere