Brøndby afviser billet-krav fra FCK

Brøndby afviser en fremtidig løsningsmodel, hvor FC København tildeles 6.000 billetter på Brøndby Stadion.

Det er ikke nemt for fodboldklubberne Brøndby IF og FC København at blive enige om en løsning på de to klubbers billetkrise.

FCK kom mandag med en løsningsmodel med krav til Brøndby om at tildele løverne flere billetter til fremtidige derbykampe.

Læs også: FCK-direktør lægger pres på Brøndby i billetsaga

Men parterne er tirsdag ikke kommet hinanden i møde. Nærmest tværtimod, at dømme efter den seneste melding på Brøndbys hjemmeside.

- Hvis vi ikke takker ja til dette tilbud inden 17. april, så truer FC København med, at vores fans i den kommende sæson vil blive flyttet helt væk fra D-tribunen i Telia Parken og i stedet blive tildelt et udebaneafsnit på deres A-tribune, skriver klubben og fortsætter:

- Vi tager FC Københavns måde at kommunikere på i denne sag til efterretning, og vi ønsker først og fremmest at gøre det tydeligt for alle, at vi selvfølgelig tager afstand fra trusselsbaseret dialog, lyder det fra Brøndby.

I løbet af de kommende 14 dage skal de to hovedstadsklubber mødes tre gange.

Onsdag er der pokalsemifinale i Parken, mens FCK skal en tur til Brøndby i Superligaen den 17. april.

I flere år har Brøndby stillet 6.000 pladser til rådighed for FCK-fans på Brøndby Stadion, da fans fra de to hold ikke må benytte samme ind- og udgange af sikkerhedsmæssige årsager.

Men ligesom FCK spiser vestegns-klubben af med symbolske 1903 billetter til onsdagens pokalsemifinale, har Brøndby også skåret markant i billetterne til FCK.

- Vi har sæson efter sæson dog kunnet konstatere, at FC København har været langt fra at kunne sælge dette antal billetter. Typisk har de lykkedes med at få afsat lige knap halvdelen af billetterne, det vil sige mellem 2.500 og 3.500.

- Vi står fast på vores beslutning om at bibeholde vores nye, forbedrede udebaneafsnit på Brøndby Stadion, og vi håber, at FC København har respekt for dette, meddeler Brøndby.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere