BIF-FCK opgør: Se, hvordan trafikken påvirkes

Flere busruter bliver omlagt og en række veje vil være lukkede periodevist, når de mange fodboldfans skal til og fra Brøndby stadion.

Foto: TV 2 Lorry

I morgen lægger Brøndby Stadion græs til det første Derby mod FC København i denne sæson. Det traditionsrige derby tiltrækker vanen tro mange fodboldfans fra begge lejre, og det betyder store ændringer i trafikken både op til og efter kampen.

Her kan du få et overblik. 

Inden kampen

Kampen fløjtes i gang kl. 18, men af hensyn til FCK-fansene vil området ved stadions nordlige tribune være afspærret fra søndag kl. 12. Det gælder også for cykler og gående, som skal bevæge sig øst om stadion eller cykle på den venstre side af Brøndbyvester Boulevard. 

Læs også Uroligheder og romerlys: FCK og Brøndby slipper for straf

Veje spærres af

Københavns Vestegns Politi opfordrer FCK's fans til at tage s-toget til Brøndbyøster station og benytte en afspærret gårute til Brøndby Stadion. På grund af sporarbejde vil der ikke som normalt være særtog til FCK's fans, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ruten vil, imens FCK-gruppen passerer, være lukket for anden trafik og går fra Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé og Brøndbyvester Boulevard til nordsiden af Brøndby Stadion. 

FCK-fans vil gå via den blå rute fra Brøndbyøster Station. De gule ruter er alternative ruter for Brøndby-fans. Foto: brondby.com

Når kampen er fløjtet af

Efter kampen vil FCK's fans blive ledt af samme rute tilbage til Brøndbyøster Station, og området nord for Brøndby Stadion vil være lukket for al trafik, indtil FC Københavns fans har forladt området. Det betyder, at vejene på gåruten midlertidigt vil være lukket for trafik. Politiet anbefaler derfor BIF-fans at søge syd og vest om stadion efter kampen. 

Læs også Flere udefans til derbykampene mellem FCK og Brøndby

De mange trafikale ændringer betyder, at en række busruter vil blive omlagt. Du kan finde informationer om den offentlige trafik her

Parkering

Allerede tidligt søndag morgen vil Brøndbyvester Boulevard ud for stadion og på den del af Gildhøj, der løber parallelt med Brøndbyvester Boulevard, være spærret for parkering, skriver Københavns Vestegns Politi, som anbefaler fodboldfans at parkere syd og vest for stadion.

Du kan læse mere information om trafik- og parkering omkring stadion her. 

Politiet anbefaler desuden at følge de seneste informationer om trafikafviklingen via Twitter (@VestegnsPoliti eller på hjemmesiden) i timerne frem til kampstart. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik