27-årig varetægtsfængslet i drabssag fra Brøndby

En mand døde torsdag efter at være blevet skudt i Brøndby. Nu er en mand varetægtsfængslet for drab.

En 27-årig mand fra Brøndby er søndag i et grundlovsforhør i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet for at have dræbt en anden mand på en parkeringsplads i Brøndby torsdag aften.

- Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger på grund af en begrundet mistanke om manddrab, siger anklager Tom Lund Christensen, Københavns Vestegns Politi.

Den dræbte er en 21-årig mand, der torsdag aften hårdt såret blev afleveret på sygehuset i Glostrup. Han døde på sygehuset omkring klokken 21.30.

Den 21-årige mand døde af et skudsår i brystet.

Meldte sig selv

Lørdag meldte den 27-årige sig selv til politiet for at afgive en forklaring om, hvad der var sket. Men han blev anholdt på politistationen og sigtet for drab.

- Han meldte sig for at afgive en forklaring, men jeg kan ikke sige noget om, hvad han forklarede, da der var lukkede døre under grundlovsforhøret, siger Tom Lund Christensen.

Det står imidlertid klart, at den 27-årige nægter sig skyldig i drab.

- Nu vil politiet efterforske sagen og efterprøve hans forklaring, siger anklageren.

Politiet har tidligere oplyst, at det var et fuldgyldigt medlem af en rockerklub, der afleverede den døende mand på sygehuset. Også en bror til offeret var med i bilen.

Tredje mand set på overvågningsbilleder

Politiet oplyste fredag, at videoovervågning på sygehuset har vist, at en tredje mand var med til at aflevere den døende mand.

Anklageren kan ikke oplyse, om det er en af disse tre mænd, der nu er varetægtsfængslet.

Ifølge Ekstra Bladet er den fængslede 27-årige en mand med rockerrelationer.

Han er sigtet for at have dræbt den 21-årige med et enkelt skud torsdag aften lige omkring klokken 21 på en parkeringsplads ved Kirkebjerg Søpark i Brøndby.

Der er umiddelbart intet, der tyder på, at skyderiet har noget at gøre med en rockerkonflikt, oplyser anklageren.