Thomas Kahlenberg har coronavirus: Nu efterlyses fans

I alt er 13 personer med tilknytning til Brøndby er sendt i hjemmekarantæne.

Thomas Kahlenberg er blevet smittet med covid-19 (Arkivfoto). Foto: Bax Lindhardt / Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

Den tidligere Brøndby-spiller Thomas Kahlenberg har fået konstateret coronavirus.

Det skriver fodboldklubben på sin hjemmeside.

Thomas Kahlenberg pådrog sig på en netop overstået rejse til Amsterdam sig coronavirussen, og han er derfor nu i isolation.

Læs også Elev på københavnsk gymnasium smittet med coronavirus

Thomas har det efter omstændighederne godt og er ved godt mod, skriver Brøndby IF.

13 sendt i karantæne

Styrelsen for Patientsikkerhed har i samarbejde med Thomas lavet en opsporing af konkrete, navngivne personer, han har været i direkte kontakt med, og de personer er nu i hjemmekarantæne.

I alt er 13 personer er sendt i hjemmekarantæne.

Det drejer sig blandt andet om  Ole Palmå, administrerende direktør, Joel Kabongo, assistenttræner Martin Retov, analytiker Jimmy Brinksby og sportspsykolog Christian Engell, skriver klubben og fortsætter: 

- Myndighederne efterlyser nu de enkelte fans, der under Thomas Kahlenbergs besøg på Brøndby Stadion har været i direkte fysisk kontakt med Thomas Kahlenberg, herunder hans visit i Fanzonen, Michael Laudrup-Loungen og receptionen på Brøndby Stadion. Styrelsen for Patientsikkerhed skal kortlægge alle, der har været i direkte fysisk kontakt med Thomas Kahlenberg, for at forebygge, at flere får sygdommen.

Det skal du gøre, hvis du har været i kontakt med Thomas Kahlenberg 

Man skal kontakte Brøndby IF på tlf. 33367999, hvis man har haft følgende kontakt med Thomas Kahlenberg søndag 1. marts i og omkring Brøndby Stadion:
 

- håndtryk

- knus/kram

- siddet/stået sammen med ham i over 15 minutter på under to meters afstand

Lyngby-spillere i karantæne

Smittetilfældet får også betydning for søndagens modstander på banen. Lyngby Boldklub oplyser på sin hjemmeside, at tre personer fra klubbens førsteholdstrup har været i kontakt med Kahlenberg.

Det drejer sig om Martin Ørnskov, Kasper Jørgensen og Patrick da Silva, der alle er sendt i 14 dages hjemmekarantæne for at undgå yderligere smitte af sygdommen.

Ingen af de tre udviser i øjeblikket tegn på at være smittede, og der er foreløbigt ingen grund til at tro, at der skulle være andre personer i risikozonen, oplyser Lyngby Boldklub.

Kampe forventes afviklet som planlagt

Divisionsforeningen, som er ansvarlig for afviklingen af Superligaen, 1. division og 2. division, oplyser i en pressemeddelelse, at man er i tæt dialog med sundhedsmyndighederne.

Udgangspunktet er, at kampene i den kommende runde afvikles som planlagt, men foreningen følger myndighedernes anbefalinger.

- Vi forholder os til situationen, som den udvikler sig, og har pt ikke yderligere kommentarer, oplyser Divisionsforeningen.

Læs også Ekspert: Derfor bør du ikke være bange for at dø af Coronavirus

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik