Smitte efter guldkamp fortsætter: Nu er 74 fra Brøndbyfest ramt af corona

I alt 74 personer er nu smittet med coronavirus efter at have været med til fejring af mesterskab i Brøndby IF.

Der er søndag fundet yderligere 24 personer smittet med coronavirus blandt de deltagende i festlighederne i og omkring Brøndby Stadion mandag.

Det oplyser Styrelsen for Patientsikkerhed søndag på Twitter.

Dermed når tallet i alt op på 74 personer smittet med coronavirus.

Styrelsen var kort efter festlighederne i Brøndby, hvor fodboldholdet Brøndby IF's første mesterskab i 16 år blev fejret, ude med en opfordring til deltagerne om at lade sig teste.

Det er en opfordring, der søndag bliver gentaget.

- Vi opfordrer fortsat til, at man lader sig teste, hvis man deltog i festlighederne og ikke allerede er testet to gange, lyder det.

Kan ikke kobles til en begivenhed

Som TV 2 Lorry tidligere har beskrevet, så kan de smittede personer ikke knyttes til én specifik begivenhed ved guldfejringerne, men de har været deltagere ved forskellige arrangementer som eksempelvis marchen inden kampen, inde på selve stadion og deltaget i andre festligheder.

Og det stigende antal konstaterede smittede gør det derfor endnu vigtigere, at deltagere i mandagens begivenheder lader sig teste så hurtigt som muligt.

Vestegnen har længe haft nogle af de højeste smittetryk i landet, og torsdag er både Vallensbæk, Ishøj, Solrød og Albertslund i top ti over kommuner med højeste incidenstal de seneste syv dage.