Nabo til PostNord savner sin pakke: "De kan ikke finde min adresse"

I mere end en måned har Guðmundur Ørn Ísfeld ventet på en pakke fra PostNord i Brøndby, der tilmed er hans nabo. Men PostNord kan ikke finde adressen.

En pakke fra USA har - udover sin rejse tværs over Atlanterhavet - fået begivet sig ud på noget af et eventyr i Danmark.

Pakken, der indeholder den nye bog 'Memoirs & Misinformation' af Jim Carrey, skulle for længe siden være ankommet til Guðmundur Ørn Ísfeld, der er nabo til PostNord i Brøndby.

Men PostNord kan ikke finde hans adresse.

quote De kører forbi her hver dag og har tidligere leveret pakker og breve til mig. Men med den her bog kan de ikke finde adressen.

Guðmundur Ørn Ísfeld

- De kører forbi her hver dag og har tidligere leveret pakker og breve til mig. Men med den her bog kan de ikke finde adressen. Momsregningen på bogen har dog sjovt nok fundet vej til min postkasse, siger Guðmundur Ørn Ísfeld til TV 2 Lorry.

Guðmundur Ørn Ísfeld er ejer og medstifter af pladetrykkeriet RPM Records, hvor pakken også skulle være blevet leveret til i Brøndby.

Ifølge ham har pakken, der er afsendt fra bogforetningen Books & Books i Miami Beach, også tidligere været tæt på at finde frem til sin ejermand, da den i starten af august var til stede hos PostNord i nabolokalerne i Brøndby.

Men nu kan PostNord ikke længere finde den.

- Min bror, der bor i Island, bestilte bogen samtidig med mig - og han modtog den for over en måned siden. Nu er han selvfølgelig allerede færdig med at læse den, lyder det fra Guðmundur Ørn Ísfeld, der efterhånden er godt træt af at vente på bogen, som han har glædet sig til at læse.

Den tålmodige pladetrykker har ad flere omgange været i kontakt med PostNord, som han stadig venter på at høre tilbage fra med en forklaring på den mystiske sag.

Trackingnummeret kan ikke længere bruges til at finde pakken, da ingen ved, hvor den befinder sig.

- Jeg har ringet til PostNord og spurgt, om de kunne ringe, når de fandt pakken. Men det kunne de ikke. De har bekræftet over for mig, at adressen har været korrekt hele tiden. Men nu er pakken måske sendt tilbage til USA.

PostNord beklager

Tålmodigheden hos Guðmundur Ørn Ísfeld er dermed forhåbentligt ikke opbrugt helt endnu - men til gengæld har PostNord oplyst til ham, at han slipper for at betale for at få pakken sendt over atlanten i anden omgang.

quote Der er desværre tale om en række uheldige og uforklarlige menneskelige fejl, som vi er rigtigt kede af.

Jack Brandstrup, der er PostNords pakkechef i Region Storkøbenhavn

TV 2 Lorry har været i kontakt med PostNord, som i første omgang har brugt tid på at undersøge den mærkværdige sag internt i postbunkerne.

Men også det har tilsyneladende været svært - for ifølge pakkechefen i Region Storkøbenhavn er der ikke rigtig nogen forklaring.

- Der er desværre tale om en række uheldige og uforklarlige menneskelige fejl, som vi er rigtigt kede af.

- Derfor har vi også undskyldt mange gange over for vores nabo, som skulle modtage sin bog, ligesom han naturligvis bliver kompenseret for den forsendelse, som han ikke har modtaget, siger Jack Brandstrup, der er PostNords pakkechef i Region Storkøbenhavn.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere