Fire unge anholdt for grov vold: Politiet søger vigtigt vidne

Fire unge er anholdt i forbindelse med et voldsomt overfald på en 42-årig mand.

Overfaldet skete ved Brøndby Strand Station. Foto: Google maps

Opdatering klokken 17.05:

De fire mistænkte blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser Vestegnens anklagere på Twitter.

Københavns Vestegns Politi efterlyser et vigtigt vidne i forbindelse med en voldsom voldssag fra Brøndby Strand Station, hvor fire unge begik grov vold mod en 42-årig mand.

Kort inden overfaldet talte offeret med en mand, der også blev chikaneret af de unge. Ham vil Københavns Vestegns Politi nu meget gerne i forbindelse med.

Den ene anholdelse fandt sted onsdag, mens de tre øvrige anholdelser blev foretaget torsdag morgen i Brøndby Strand-området.

De fire unge i alderen 16 til 20 år mistænkes for at stå bag det grove overfald, der fandt sted om natten klokken cirka 03.15 den 26. oktober.

Forsøgte at slippe væk

En 42-årig mand var om natten på vej hjem, da han i S-toget blev overfaldet og chikaneret af en gruppe unge. For at slippe væk fra plageånderne valgte han at stå af på Brøndby Strand Station, men ifølge Københavns Vestegns Politi steg de unge mænd også af S-toget og fulgte efter manden.

På en nærliggende parkeringsplads gennemførte de det overfaldet. Manden blev udsat for slag og spark, og hans jakke, bukser, sko samt mobiltelefon, nøgler og kreditkort blev røvet fra ham.

Læs også Indbrud og utryghed - kommune vil bremse uheldig udvikling

I forbindelse med volden fik den 42-årige brud på både kæben og næsen.

- Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes at anholde de fire unge efter flere ugers efterforskning. De er mistænkt for groft overfald og røveri, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Vigtigt vidne søges

Politiet efterlyser samtidig et vigtigt vidne i sagen. For lige før den 42-årige steg af på Brøndby Strand Station talte han med en mand i toget. Denne mand stod af på samme station, og på vej ned af trappen kastede de unge indholdet af en øl eller lignende i hovedet på ham.

- Denne mand vil vi meget gerne i kontakt med, da han kan have centrale oplysninger i sagen, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Det mulige vidne beskrives som:

Mand, cirka 40 år og almindelig af bygning. Han er skaldet eller karseklippet med kort fuldskæg eller skægstubbe. Han var klædt i en halvlang grå frakke, og han havde en brun taske og havde sorte høretelefoner på.​​

De fire anholdte fremstilles i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Læs også Sigtet brød ind hos pige og forsøgte voldtægt - kan have været i andre huse

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik