FCK-fan anmelder Brøndbys nye minigolfbaner: "Jeg plejer ikke at komme på disse kanter"

Som regerende danmarksmester skal Jannick Skov snart forsvare titlen ved DM på Brøndby Strand Minigolfs nye baner. Men omgivelserne er lidt en udfordring for den garvede minigolfspiller - og inkarnerede FCK-fan.

- Det er vel hvad man kan forvente, når man tager til Brøndby for at spille minigolf.

Jannick Skov siger ordene med et smil, men der er ingen røg uden ild. Minigolfbanerne i Brøndby Strand Minigolf har fået en markant overhaling, og i den forbindelse er banerne malet i karakteristiske blå og gule farver.

Det er hård kost for en inkarneret FCK-fan.

- Som rigtig FCK'er er jeg selvfølgelig ikke glad for at skulle være herude. Jeg har faktisk en morfar, der har boet i Brøndby Nord, og det var ikke så tit, vi kom hos ham. Så jeg ikke at komme på disse kanter ... medmindre jeg skal, siger Jannick Skov.

Og skal - det skal han.

Om få uger afholdes danmarksmesterskabet i minigolf nemlig på Brøndby Strand Minigolfs nyistandsatte baner.

"Jeg kan jo bare tage solbriller på"

Det glæder formanden Henrik Larsen sig til.

- Vi skal både afholde danmarksmesterskab og en turnering for Øresunds-regionen, hvor der kommer spillere fra både Danmark og Sverige, fortæller han.

- Vi håber, at restaureringen kan være med til at eksponere klubben lidt mere. Der er faktisk en del, der ikke ved, at der ligger en minigolfklub her.

Er du nervøs for, om farvevalget kan have en afskrækkende effekt på dem, der måske ikke betror sig til Brøndby?

- Nej, så er vi ude i det der fodbold-halløj. Det tror jeg ikke på, svarer Henrik Larsen.

Mens Jannick Skov måske nok er fodboldfan, så er det minigolfspilleren i ham, der fylder mest, når han afsiger dom over de nye baner.

- Umiddelbart vil jeg give den syv ud af ti, siger han og tilføjer:

- Banerne er pæne, rene og velplejede. Man kan se, de lige er malet, og det er fantastisk. Jeg har spillet på anlægget før, og der var jeg mildest talt ikke imponeret, så det her er en kæmpe forbedring. Og så ved jeg hvor stort et arbejde, de har lagt i det. Måske jeg ville have skiftet den gule farve ud med hvid, men så kan jeg jo tage et par solbriller på.

Danmarksmesterskabet i minigolf afholdes ved Brøndby Strand Minigolf den 3. og 4. juli.

I videoen i toppen af artiklen kan du tage med på en af Jannick Skovs første ture rundt på de nyistandsatte baner.