Brøndby-profiler er smittet med coronavirus

Ved den ugentlige covid-19-test er to Brøndby-spillere testet positive, oplyser Superliga-klubben.

Simon Hedlund (i midten) er en af de to corona-smittede spillere i Brøndby. Foto: Niels Christian Vilmann - Ritzau Scanpix

To Brøndby-profiler er testet positive for coronavirus.

Det bekræfter Brøndby IF tirsdag eftermiddag på deres hjemmeside.

De smittede er svenskeren Simon Hedlund og slovakken Samuel Mraz, der har udgjort angrebsduo i flere af Brøndbys kampe.

De to angribere blevet testet positive mandag morgen, hvor hele truppen er blevet testet. Begge spillere er i øvrigt symptomfrie, meddeler Brøndby.

Læs også Kyniske Brøndby slår FCN og åbner bronzekampen på ny

Begge spillere skal nu blive hjemme i syv dage, begyndende fra mandag 29. juni, og de er ikke med i Brøndbys næste Superligakamp på søndag mod AaB.

- Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givende retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt, siger Brøndby holdlæge, Jonas Vestergaard, til klubbens hjemmeside.

De øvrige spillere og personer i staben testes for en sikkerheds skyld igen, oplyser Brøndby.

Svækket mod AaB.

De to spillere vil fra begyndelsen af næste uge blive indlemmet i spillertruppen igen. Her vil der blive foretaget en lægefaglig vurdering af, om de kan være til rådighed til kampen mod FC Nordsjælland torsdag 9. juli.

Cheftræner Niels Frederiksen erkender, at holdet er svækket mod AaB.

- Det svækker os naturligvis med Simon og Samuel ude i den kommende kamp, men vi har Jesper Lindstrøm tilbage fra karantæne, og Mikael Uhre spillede sin måske bedste kamp i Brøndby-trøjen i søndags.

- Derudover har vi en masse gode spillere i truppen, der har vist, at de kan spille på flere positioner. Så vi skal nok finde nogle gode løsninger.

- Vi har masser af selvtillid i holdet og er ubesejret i mesterskabsspillet, så vi tager til Aalborg for at vinde og jagte tredjepladsen, siger træneren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik