Skyderi på Amager: En person er ramt - tre er anholdt

Tirsdag aften er politiet blevet kaldt ud til et skyderi på Amager i København.

Foto: alarm112danmark.dk

Der har tirsdag aften været skyderi på Holmbladsgade på Amager i København. 

En 20-årig mand er blevet ramt af skud og kørt til behandling på hospitalet. Han er omkring klokken 22.00 på operationsbordet. Han har ifølge politiet banderelationer.

Politiet fik anmeldelsen klokken 20.50. Kort efter klokken 22.30 blev tre unge mænd anholdt mistænkt for skyderiet, oplyser vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix.

Mændene, der kørte i en bil, blev ifølge Vestegnens Politi standset ved en tankstation i krydset mellem Vallensbækvej og Folemarksvej i Brøndby, vest for København.

- De tre vil blive sigtet for forsøg på manddrab. Der er tale om tre unge mænd, der er henholdsvis 24, 23 og 19 år, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Youssef Lharraki.

Læs også Kristine hjalp tilfældigt skudoffer: "Han sagde, han var bange"

Politiet er fremme på stedet og i gang med at undersøge hændelsen med hunde og teknikere samt i gang med at afhøre vidner.

Det er endnu uvist, om der var en eller flere gerningsmænd ifølge efterforskningslederen, men politiet betegner sagen som banderelateret.

Skudepisoden betyder, at der lige nu er spærret for trafikken på Holmbladsgade, og vil være det de næste mange timer ifølge efterforskningslederen. Politiet har også sendt en helikopter i vejret, og bad også kortvarigt metroen om at køre forbi uden at stoppe Lergravsparken Station, oplyser Metro Service til TV 2 Lorry.

Læs også Ny mobil politistation indsættes på Nørrebro

Det er kun to dage siden, at der sidst var skyderi i København. Søndag aften blev en tilfældig mand ramt af skud i Heimdalsgade på Nørrebro.

København har hen over sommeren været plaget af adskillige skyderier i forbindelse med den verserende bandekonflikt i hovedstaden.

00:17

Politibetjente sikrer sig spor med hunde. 

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik